Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Microsoft Klantenservice Nummer +31-403048075

We helpen bij het oplossen van Microsoft-problemen en -fouten. Wij zijn expert in het oplossen van Microsoft-problemen. Neem contact met ons op Microsoft Klantenservice Nederland-team op + 31-403048075.

Hoe Het Microsoft-accountwachtwoord op uw apparaat opnieuw in te stellen?

Vandaag is Microsoft een van de meest toonaangevende softwarebedrijven over de hele wereld geworden. Het produceert, licenties, ondersteunt en verkoopt computersoftware, consumentenelektronica, pc's en nog veel meer. Het biedt ook Microsoft-beveiliging die onze apparaten helpt beschermen tegen virussen en malware. Het heeft ons veel software opgeleverd, zoals Skype, Outlook, Windows-app en nog veel meer. Maar toch staan we voor veel problemen. Het probleem kan verband houden met apps en hun functionaliteit. In deze blog gaan we bespreken hoe u het wachtwoord van het Microsoft-account opnieuw kunt instellen. Degenen die met hetzelfde probleem worden geconfronteerd, hoeven zich geen zorgen meer te maken, want ze zijn op de perfecte plek voor de oplossing gekomen. Lees de blog aandachtig en los uw probleem snel op.

Dus als u het wachtwoord van uw Microsoft-account bent vergeten, moet u de onderstaande stappen volgen:

  • Allereerst moet u zich aanmelden bij Outlook.com, Skype, One Drive of iets dat u opnieuw moet instellen. Vervolgens moet u naar de optie ‘Herstel uw account’ gaan en vervolgens uw gebruikersnaam invoeren en vervolgens op Volgende selecteren.
  • Je moet je telefoonnummer of e-mailadres opgeven. Daarna moet u de ontbrekende informatie typen zodat deze u de codes kan sturen.
  • Nadat u dit hebt gedaan, moet u op Codes verzenden selecteren en vervolgens komt er een code naar uw respectieve apparaat. Typ het gewoon op de plaats waar het is gevraagd om te geven. Vervolgens wordt uw identiteit geverifieerd. Na verificatie klikt u op Volgende.
  • Nu moet u uw wachtwoord opnieuw instellen door het twee keer te schrijven om het te bevestigen. En daar ga je. U hebt uw wachtwoord opnieuw ingesteld op uw apparaat.

We hopen dat de bovenstaande informatie u helpt. Maar toch, als u hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met Microsoft Klantenservice Nederland Nummer +31-403048075. Als u zich zorgen maakt over een ander probleem dan Microsoft Vergeet Wachtwoord Herstel team, dan kunt u onze website bezoeken. Neem voor verdere vragen contact met ons op.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: